Zpravodaj SlovakNET.sk

Pokiaľ máte problémy so zobrazením tohoto e-mailu kliknite sem.

Vážení priatelia,

Hrmenie pred Jurajom bolo predzvesťou nepriaznivého roka. A kedže dnes je Juraja a za oknom krásny jarný deň, prinášame Vám aprílové novinky a aktuality o webhostingových službách ktoré by mali spríjemniť prácu so službami SlovakNETu a zabezpečiť priaznivý rok vo Vašich obchodných aktivitách.

 

S prianím krásneho dňa
Team SlovakNET.sk

Objednávajte jednoducho

Pripravili sme pre svojich zákazníkov zjednodušenú offline objednávku webhostingových služieb.

Jednoduchá objednávka je určená pre zákazníkov, ktorí majú záujem rýchlo a bez problémov registrovať nové služby so štandardným nastavením.

Samotnú zjednodušenú objednávku môžete vyskúšať tu

Domény EU

Tento mesiac sú to už dva roky od spustenia voľných registrácií domén EU. Ak máte doménu EU s expiráciou v mesiaci apríl nezabudnite včas uhradiť jej predĺženie. Domény, ktoré nie sú uhradené v mesiaci expirácie, sú automaticky znefunkčnené dva dni pred koncom mesiaca.

Iba do konca apríla môžete získať nové domény EU za 190 Sk!

Štatistiky parkovaných stránok

Naši zákazníci môžu od apríla využívať unikátnu službu na slovenskom trhu – štatistiku návštevnosti parkovaných stránok. Štatistiky sú prístupné pri parkovaných stránkach, presmerovaných stránkach, službe MiniWeb a službách E-mail, E-mail PRO a to celkom zadarmo.

Viac informácií nájdete v našej novinke.

Novinky webhostingu SlovakNET.sk

WebFTP
Potrebujete nahrať do svojho webového priestoru nejaký súbor, obrázok alebo aktualizovať HTML kód a nemáte po ruke svoje PC s FTP aplikáciou?
S novou službou WebFTP, ktorá je prístupná pre každú hosťovanú doménu v niektorom z www programov na adrese https://webftp.slovaknet.sk, budete môcť pristupovať k webovému priestoru domény prostredníctvom internetového prehliadača z ktoréhokoľvek počítača.

Jednoduché zriaďovanie FTP účtov
V Centre administrácie pri detailu služby je možné teraz jednoducho vytvárať a prevádzkovať samostatné FTP účty.

V krátkosti

Zoner.sk v novom šate

.ZONER s.r.o, spustil v apríli 2008 svoje inovované webové stránky www.zoner.sk . Nové stránky spĺňajú všetky požiadavky moderného dizajnu, sú prehľadné, ľahko ovládateľné a plne interaktívne. Používateľ na nich nájde podrobné informácie o produktoch, tutoriály, inštalačné súbory a rozšírené možnosti podpory k jednotlivým kategóriám programov, inovovaný - zjednodušený systém objednávok, ako aj úplnú technickú podporu a všetky potrebné informácie.

ASIA domény

Spustili sme registráciu domény ASIA. Doména .asia slúži pre prezentáciu spoločností, organizácií a jednotlivcov v Azii, Austrálii a v pacifickej oblasti. Aj napriek tomu môže byť registrácia prevedená každým jednotlivcom alebo firmou bez ohľadu na národnosť.
Po celý mesiac apríl platí uvádzacia cena 690 Sk/rok.

THAWTE Premium Partner

Spoločnosť ZONER, s.r.o. je dlhodobo najväčším sprostredkovateľom certifikátov THAWTE v Českej a Slovenkej republike a vďaka dlhodobej spolupráci získala od spoločnosti THAWTE prestížne označenie THAWTE Premium Partner.

Zaujímavosti

Máte radi komiksy?

Vo vydavateľstve Zoner Press práve vychádzajú dva tituly pre milovníkov komiksov - manga: Upíří polibky - Pokrevní příbuzní a Válečníci - Ztracený válečník.

Obsah

 Objenávajte jednoducho
 Domény EU
 Štatistiky parkovacích stránok
 Novinky na SlovakNET.sk
 V krátkosti
 Zaujímavosti
SSL certifikáty THAWTE

z blogu inPage

Novinky apríl
Moja prvá stránka
HTML hlavička stránok
inPage - objednávka
Zoner Press: Linux Profesionálně
Zoner Photo Studio 10

















ZONER, s.r.o.
Kopčianska 64, 851 01 Bratislava
IČ: 35770929
Tel.: +421-02-682 65 986