Spravodaj SlovakNET

Ak máte problémy so zobrazením tohto e-mailu kliknite sem.

Vážení priatelia,

prinášame Vám novinky v našich lesoch a www službách.

Najčersvejšou novinkou je ponuka databázy PostgreSQL, ktorú môžu využívať používatelia linuxových programov s PHP5. Opäť sme rozšírili ponuku zahraničných domén o ďalšie európske krajiny - Dánsko (. Dk), Slovinsko (. Si) a Estónsko (. Co.ee).

S prianím pekného dňa
Tím SlovakNET.sk

Databázy PostgreSQL

Na základe záujmu našich zákazníkov sme sprevádzkovali nový databázový server s databázou PostgreSQL. Táto databáza je spoľahlivá a bezpečná a ponúka zaujímavú alternatívu k databáze MySQL.

10 databáz PostgreSQL môžu využívať užívatelia služieb Linux PHP5, Linux PHP5_CGI.

Nové domény v našej ponuke

Rozšírili sme ponuku registrácia domény o ďalšie zaujímavé európskej domény:
Dánsko (DK), Slovinsko (SI) a Estonsko (CO.EE).
Ďalej sme trvalo zlacnili domény Nemecka (DE)Švédska (SE).
Do konca apríla zľava na belgické domény (.be) 50%!

Serverhosting s Windows 2008

Ak sa potrebujete sústrediť len na prevádzkovanie vlastných webových projektov, je pre Vás služba serverhosting ideálne riešenie. Zabezpečíme Vám kompletnú administráciu kvalitných serverov DELL s prenájmom operačného systému Windows 2008 a SQL Server 2008 v požadovanej verzii podľa výhodného SPLA licencovanie.
Vypracovanie ponuky služby serverhosting vám zabezpečíme úplne ZADARMO..

SSL certifikáty

Rozšírili sme našu ponuku SSL certifikátov THAWTEVeriSign. Teraz je možné objednať platnosti certifikátov až na 5 rokov.
Bezpečnú komunikáciu pomocou SSL protokolu by mal dnes už štandardne zabezpečiť každý prevádzkovateľ elektronických obchodov, alebo www stránok, kde sa vypĺňajú heslá alebo osobné údaje. Nasadenie SSL certifikátu je pomerne jednoduché a vyžaduje iba samostatnú IP adresu.

V krátkosti

Doménové milníky CZ a EU

Česká národná doména dosiahla v utorok, dňa 23. 12. 2008 významný míľnik, keď sa zaregistrovala 500 000. doména CZ. Dňa 11. 1. 2009 bola zaregistrovaná 3 000 000. doména EU. Doména.Eu je teraz 4. najobľúbenejšou európskou doménou hneď za doménou. nl (holandska).

Nové funkcie inPage.cz

Navýšili sme na dvojnásobok parametre programu inPage Standard. Veľmi zaujímavou novinkou je možnosť umiestnenia FLASH-u do motívu preznetácie alebo ovládanie nastavenia menu, formulára a záložiek pomocou interaktívnych prvkov (ovládanie web 2.0). Viac informácií nájdete na našom blogu.

Zaujímavosti

PC REVUE

Pripravili sme pre vás zaujímavú akciu:
Ak si objednáte predplatné magazínu PC REVUE, alebo MEGA či GIGA predplatné získate praktickú príručku Microsoft Office 2007 v hodnote 9,92 eura (299 Sk) úplne zadarmo.
Kliknite sem a objednajte si predplatné.

Obsah

 PostgreSQL
 Nové domény
 Serverhosting
 SSL certifikáty
 V krátkosti
 Zaujímavosti
Súťaž s InPage.sk
Vyhrajte predplatné










ZONER s.r.o.
Kopčianska 94, 851 01 Bratislava
IČ: 49437381
Tel.: 02-682 65 986