Spravodajca SlovakNET.sk

Ak máte problémy so zobrazením tohto e-mailu kliknite sem .

Vážení priatelia,

jednou z dôležitých jarných noviniek v našich službách je nasadenie nového DNS systému, ktorý zaisťuje správnu funkciu Vašich domén a výrazne vylepšuje naše služby.

Zároveň s radosťou oznamujeme, že sa nám podarilo získať prestížne označenia THAWTE Platinum partner.

S prianím pekného dňa
Team SlovakNET.sk

Nový DNS systém

Po úspešnom a dlhodobom testovaní sme kompletne nasadili nový DNS systém , ktorý ponúka nové funkcie pre správu doménových mien a využíva 3 NAME SERVERY , ktoré sú umiestnené na nezávislých miestach a dátových okruhoch. Aktuálne 2x ČR (Praha, Brno) a 1x USA.

Viac informácií ...

THAWTE Platinum Partner

Naša spoločnosť získala prestížne označenie THAWTE Platinum Partner a zaradila sa medzi troch najväčších poskytovateľov SSL certifikátov vo východnej Európe. Okrem certifikátov THAWTE zabezpečujeme aj certifikáty od spoločnosti VeriSign .

Pre našich zákazníkov sme teraz pripravili akčnú ponuku SSL certifikátov THAWTE už za skvelých 39 €!

Viac informácií ...

inPage podporuje platby kartou

Najnovšou úpravou systému pre jednoduché vytváranie webových stránok je rozšírenie možnosti komerčného modulu o podporu platieb kartami v e-shope pomocou PayPal.com.
Ďalej došlo k rozšíreniu podpory SEO o "Popis stránky" a možnosť ponuky viac rôznych variantov produktu.

Viac informácií nájdete na našom blogu.

Nové domény v našej ponuke

 Nové domény

Rozšírili sme ponuku domén o ďalších 7 svetových domén. Teraz môžete registrovať nové exotické domény štátov Anguilla (.ai) , Britské Panenské ostrovy (.vq) , Kostarika (.co.cr) , Dominikánska republika (.do) , Grenada (.gd) , Haiti (.ht) a Turks a Caicos (.tc) .

V krátkosti

Poľská doména (. pl) za akčnú cenu 3,99 €/rok

Zaregistrujte si PL doménu za bezkonkurenčne nízku cenu. Uvedená zľava bude realizovaná iba u objednávok realizovaných najneskôr k 31. 5. 2010.

Príprava implementácie protokolu IPv6

V najbližšom období zahájime prípravu našej siete na implementáciu nového internetového protokolu IPv6. Z tohto dôvodu bude postupne dochádzať k nastavovaniu a aktualizáciu aktívnych prvkov, čo povedie k občasnej nedostupnosti konektivity. O všetkých plánovaných zásahoch Vás budeme informovať.

Migrácia servera PHP5

Freehostingový server PHP5.sk, určený vývojárom na testovanie aplikácií, je v tomto období migrovaný na nový hardvér. Ak na serveri testujete svoje aplikácie v PHP5, urobte prosím čo najskôr presun na nový server.

Zaujímavosti

ZPS 12 v slovenčine

Zoner Photo Studio 12 finišuje s lokalizaciou do slovenského jazyka! Pridáva sa tak do úzkeho kruhu špičkových grafických programov, ktoré s používateľom komunikujú v jeho rodnej reči Vyskúšajte si DEMO verziu lokalizacie.

Fotky na Facebook alebo Flickr ľahko a rýchlo

Zoner Photo Studio rozšírilo svoju paletu nástrojov pre zdieľanie fotografií o možnosť priameho nahratia fotografií na populárne služby Facebook a Flickr. Zdieľajte fotografie s vašimi najbližšími! Vyskúšajte na 30 dní zadarmo .

60% zľava pre študentov = výhodná investícia do vzdelania

Študentská licencia najnovšieho programu Zoner Photo Studio 12 Professional teraz len za 33 €. Žiaci a študenti tak ušetria a navyše získajú zadarmo vektorový editor Zoner Callisto 5. Viac informácií .

Knižné novinky v Zoner Press

RAW a Photoshop CS4
Kniha je užitočná pre všetkých vývojárov, ktorí chcú urýchliť vývoj svojich. NET aplikácií, pretože obsahuje zbierku elegantných, všeobecne akceptovaných a osvedčených spôsobov ako riešiť bežné programovacie problémy.

Medzinárodné znaky v národných doménach realitou

Prvá národná doménou v medzinárodných znakoch sa stala ruská doména. рф. Prvé webové stránky sú doménach президент.рф a правительство.рф

Obsah

Nový DNS systém
THAWTE Platinum Partner
inPage podporuje platby kartou
Nové exotické domény
V krátkosti
Zaujímavosti

Akcie

Doména PL za 3,99
Certifikát SSL za 39,-
ZONER, s.r.o.
Kopčianska 94, 851 01 Bratislava
IČO: 35770929
Tel.: 02 682 659 86